تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

جزئیات و زمان ممنوع الخروجی مدیران 3 سال پس از مسئولیت

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها گفت: در طرح ممنوع الخروجی مدیران پس از پایان مسئولیت‌، در نهایت کمیسیون قضایی و حقوقی زمان ممنوع‌الخروجی را سه سال تصویب کرد که می‌کوشیم با این کار از اطلاعات ایران صیانت کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 06
کد خبر: ۱۰۸۳۷۱

به گزارش راهببرد معاصر؛ جلال رشیدی کوچی عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با اشاره به طرح ممنوع‌الخروجی مدیران بعد از پایان دوران مسئولیت‌شان اظهار داشت: فقط یک ماده از طرح مذکور باقی مانده و تمامی مواد آن در کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی تصویب رسیده است.

 

وی افزود:‌ بعد از پایان رسیدگی کمیسیون قضایی و حقوقی به طرح ممنوع‌الخروجی مدیران پس از پایان دوران مسئولیت‌شان متن نهایی به هیأت رئیسه تقدیم شده و در نوبت بررسی در صحن علنی مجلس قرار می‌گیرد و من به عنوان طراح توضیحات لازم را در خصوص طرح مذکور به نمایندگان مجلس ارائه خواهم کرد.

 

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها تصریح کرد: در این طرح مدت‌ زمان ممنوع‌الخروجی مدیران پس از پایان دوران مسئولیت‌شان سه سال در نظر گرفته شده است.

 

رشیدی کوچی درباره دلایل مطرح شدن طرح ممنوع‌الخروجی مدیران پس از اتمام دوران مسئولیت‌شان خاطرنشان کرد: هر فردی که در نظام جمهوری اسلامی مسئولیتی را برعهده می‌گیرد قطعاً به یکسری اطلاعات دسترسی پیدا می‌کند که بایستی پس از پایان مسئولیت به این حوزه سروسامانی داده شود. به گونه‌ای که اگر فردی بعد از بازنشستگی، استعفا و یا برکناری مسئولی کنار رفت و صندلی مدیریت را به فرد دیگری داد نتواند از آن اطلاعات سوءاستفاده کند.

 

وی تأکید کرد: ما به دنبال ممنوع‌الخروجی مدیران پس از پایان مسئولیت‌شان نیستم بلکه به دنبال محدودیت و مصونیت‌شان هستیم. لذا بایستی نهادهای امنیتی و اطلاعاتی مطلع باشند که آن مدیر وقتی بنای سفر خارجی دارد از این موضوع مطلع باشند و بدانند که چه زمانی به سفر خارجی رفته و چه زمانی بازمی‌گردد.

 

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها عنوان کرد: طرح ممنوع‌الخروجی مدیران پس از پایان مسئولیت‌شان در حقیقت صیانت و مراقبت از مدیران جمهوری اسلامی است به طوری که ممکن است آسیب‌هایی در دوران مسئولیت و پس از آن متوجه آن مدیر شود اما بنا داریم جلوی آن آسیب‌ها را بگیریم این در حالی است که ممکن است این آسیب‌ها هم به شخص باشد و هم به نظام مقدس جمهوری اسلامی./فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده